top of page
Keresés

Cum funcționează leagănul Beto?

Frissítve: febr. 7.


Leagănul și legănatul copiilor au fost cunoscute și utilizate din cele mai vechi timpuri. Leagănul nu este o invenție nouă, a fost inventat de foarte mult timp. O variantă a acestui echipament a fost deja oferită bunicilor noastre în dar de către străbunici.


Ei știau că legănarea bebelușului este cea mai eficientă metodă împotriva plânsului chiar dacă bebelușului durea burtica sau dacă era greu de adormit.


În Brazilia, personalul de la Spitalul Marilia a găsit o soluție inovatoare de somn pentru nou-născuți. În loc să fie puse în pătuțuri tradiționale, nou-născuții de la Spitalul Universitar Marilia se pot odihni confortabil în hamacuri mici.Asistentele medicale cred că hamacurile sunt ideale pentru copiii prematuri datorită naturii lor asemănătoare cu uterul. La sugarii prematuri, se spune că „incubatoarele cu hamac” ajută la creșterea în greutate, la dezvoltarea generală și la funcțiile auditive și vizuale, scrie o știre în dailymail.


Leagănul Beto funcționează pe același principiu ca și hamacele, păstrându-și caracterul de uter. Datorită îmbunătățirilor, forma de pană și cele două laturi superioare îl fac mult mai sigur decât hamacurile tradiționale.

<