top of page
Leagan Cuib Droppo

Leagănul cuib

Un leagăn pentru distracție și momente de relaxare

Copilului tău i-a plăcut legănarea când era mic? Era genul de joc și mișcare pe care îl cunoștea deja din burtă și pe care îl iubea atât de mult? Ai considerat că leagănul pentru bebeluși este cel mai eficient instrument pentru a-l distra și a-l liniști la nevoie?

Atunci un Droppo va fi cel mai bun cuib penru copilul tău!

În Droppo

  • se poate ascunde,

  • se poate citi în el,

  • se poate legăna o păpușă,

  • se poate relaxa,

  • se poate juca,

  • se poate legăna,

  • se poate uita la un film,

  • se poate cățăra pe el

  • și se poate inventa încă o mie de forme creative de mișcare.

Atenție!

Cu Droppo nu se poate plictisii!

Droppo leagan cuib pentru copii

Cum funcționează?

Leagănul Droppo  fixat într-un singur punct, se mişcă în toate direcţiile.

Se mişcă înainte-înapoi, de la stânga la dreapta  sau  în orice direcţie, şi permite să fie rotit.


Leagănul ajută la dezvoltare, amuză şi alintă, fiind un obiect eficace de dezvoltare, deoarece momentul de oprire-repornire a mişcării este foarte bine stimulat.

Probabil ai observat deja că nevoile copilului tău s-au schimbat de-a lungul anilor odată cu dezvoltarea, creșterea lui. „Fata mare/băiatul mare” de 3-4 ani nu mai stă în leagănul pentru copii mici. Nevoia lui de mișcare și spațiu s-a schimbat. Încă s-ar mai legăna, dar nu mai încape în leagănul de bebeluși.

 

Dar nevoia de legănare persistă.

Ai nevoie de o soluție practică, utilă, în casă, pentru a răspunde acestei necesități schimbate?

Având în vedere acest lucru și știind că copiii noștri au o mare nevoie de legănare chiar până la vârsta de școlari, mișcare pe care le solicită instinctiv de la naștere (și știm cât de mult și nouă, părinților adulți ne place legănarea :) ), am început să căutăm cea mai bună alternativă.

Am experimentat diverse forme, variații și materiale până când în sfârșit forma de cuib s-a format în aproximativ un an și jumătate. Aceasta nu este o descoperire nouă, este cunoscută de mult în și a fost folosită de multe ori în istoria balansării.


În procesul aceasta în general s-a schimbat materialul și a existat o oarecare variație în dimensiune, dar forma leagănului a rămas în esență aceeași și a servit același scop: să distreze copiii și să faciliteze munca părinților.


Deci, Droppo s-a dovedit a fi o soluție utilă pentru a răspunde nevoilor de vârstă, exerciții fizice și spațiu ale copiilor, în condiții de siguranță pentru acasă, în interior și pentru utilizarea pe termen lung.

Droppo leagan cuib pentru fete

Distracție
& Comfort

Droppo leagan cuib

UN CUIB ESTETIC 
& CONFORTABIL

... și copilul tău va avea un loc unde se va simți confortabil, unde se poate retrage dacă își dorește puțină singurătate sau să se ascundă în joacă, unde se poate îmbufnii în anumite situații (situații pe care le cunoaștem foarte bine ca părinții copiilor de această vârstă),

 

Cuibul Droppo este un loc unde copilul poate satisface nevoia  de mișcare fără să vă încurce.

 

În acest  timp, ai la dispoziție și câteva minute gratuite pentru a te uita la ziar, a răsfoi revista preferată, a-ți citi scrisorile  sau chiar a găti fără zgomotul și deranjul unui copil.

Droppo leagan pentr distractie

Viața este mai frumoasă !

Leagănul Droppo este un produs realizat manual cu multă dragoste, pasiune şi cu o cunoaştere profundă, privind securitatea copilului.

 

Materialele naturale folosite sunt alese cu multă grijă, asigurând şi astfel siguranţa copilului tău.

bottom of page