top of page

eGift Card BETO

375 RON

A real Gift ready for a Baby!

...
A real Gift ready for a Baby!

375 RON
402 RON
442 RON
Altă sumă

Cumpără acum Cardul Cadou BETO și surprinde-i pe cei dragi cu un eGift Card BETO cu care își pot cumpăra leagănul Beto mult dorit.

Poți alege unul sau mai multe Carduri Cadou cu valori de 200, 350, sau 300 de  lei.

 

Livrarea se face rapid, pe e-mail, iar destinatarul poate cumpăra produse de pe leaganbeto.com. Cardul Cadou poate fi aplicat, sub formă de reducere, pe o singură comandă de la leaganbeto.com, valoarea sa fiind scăzută din totalul comenzii.

 

Odată cumpărat, Cardul Cadou e valabil 6 luni. În plus, nu există nicio taxă de emitere sau răscumpărare - cât plătești atât primește destinatarul.

 

Prin completarea datelor tale în formularul de solicitare a cardului cadou BETO, accepți ca numele, mesajul tău și cardul cadou să fie atașate contului tău de client și împuternicești leaganbeto.com să le transmită destinatarului sub forma unui eGift Card BETO personalizat.

CUM TRIMIT?

1. Selectează valoarea dorită.

2. Completeaza adresa de e-mail a destinatarului și adaugă mesajul tău.

3. Comandă și vei primi confirmarea plății, iar Cardul Cadou va ajunge la destinatar cu tot cu indicații de folosire.

 • Ce conține pachetul?
  Întotdeauna fiecare leagăn Beto comandat de pe leaganbeto.com vine împachetat în cutie de catron. În pachet sunt incluse toate elementele necesare pentru utilizarea produsului. Astfel: - Partea exterioara a leagănului în culoarea pe care ai ales - Saltea în culoarea pe care ai ales - Pernuța în culoarea pe care ai ales - Bare de lemn - Frânghii de susținere - Frângie cu lungime reglabilă Standard (pentru locuri cu înălțime maximă până la 3 m) - Cârlig pentru leagăn cu diblu plastic - Instrucțiuni de asamblare și montare Deci nu trebuie să luați nimic în plus ca să puteți folosi leagănul Beto. Leagănul comandat vine într-o husă textilă, care are rolul de protejare a leagănului. În această husă se poate transporta produsul în cazul în care veți lua cu voi in timpul călătoriilor. Pentru mărirea comfortul copilului se poate dota leagănul cu una sau mai multe elemente dintre accesoriile opționale: - Arc pentru leagăn Beto - Suport pentru picioare pentru leagănul Beto - Set protector de cap pentru leagănul Beto În cazul în care comandați elemente dintre accesoriile opționale și acestea vor fi incluse în pachet.
 • Unde să montăm leagănul?
  Leagănul poate fi montat oriunde în casă. Cu ajutorul cârligului de leagăn pe care este inclus în pachet poate fi montat în tavan din beton sau pe o grindă de lemn. Leagănul poate fi folosit şi în aer liber, aceasta poate legat chiar şi pe o creangă suficient de rezistentă. !!! În nici un caz nu montaţi leagănul în tavan fals sau în tavan din plăci de rigips! !!!! Plasați leagănul la o distanță de 2m de la orice structură.
 • Arcul este inclus?
  Arcul este un accesoriu opțional care dă leagănului o mișcare în plan vertical și astfel leagănul va avea miscare 3D. Dacă vrei să mărești sensația legănării cu mișcare și în sus-jos, dăugă în coșul de cumpărături un Arc pentru leagănul Beto din accesoriile opționale.
 • Pâna la câte kg se poate folosi leagănul Beto?
  Leagănul BETO este una ditre cele mai durabile produse din trusoul bebeluțului. Se poate folosi de la naştere până la 3 ani, adică până când copilul va avea 15 kg.
bottom of page