top of page
Perne de alaptare MOOPY Perne de alaptare

Au sosit !!!

Pernele de alăptare
MOOPY  


 

Acum  40% reducere la pernele MOOPY!!

Descoperă confortul și susținerea perfectă pentru momentele de alăptare sau hrănirea bebelușului tău folosind perna Moopy.

Designul ergonomic în formă de lună și husa delicată din bumbac 100% transformă fiecare experiență de alăptare într-o îmbrățișare de relaxare pentru tine și micuțul tău.

MOOPY logo
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
MOOPY logo_edited.png

Perna pentru alăptat
cu formă de lună

Confort inegalabil pentru tine și copilul tău.

Pentru PRIMA DATĂ, fiecare pernă de alăptare are o reducere de 40% în timpul Mega Sale-ului nostru.

Conceput să se adapteze la nevoilor unice de hrănire ale bebelușului tău oferind o susținere fermă, confortabilă, pentru o poziție corectă în timpul alăptării, reducând astfel oboseala și disconfortul la nivelul spatelui și al umerilor

scroll

parnak_edited.jpg

Caracteristicile pernei MOOPY 

O veți iubi pentru funcționalitatea sa

01

Design Ergonomic

Designul ergonomic în formă de lună al pernei MOOPY oferă un suport perfect adaptat formei corpului tău, asigurând o poziție naturală și confortabilă în timpul alăptării. Cu perna MOOPY, vei experimenta o alăptare fără efort, eliminând disconfortul și tensiunea în zona gâtului și a spatelui.

03

Susținere optimă pentru alăptare

Susținerea adecvată oferită de perna MOOPY nu doar facilitează hrănirea bebelușului, ci contribuie și la crearea unei legături mai puternice și mai relaxate între mamă și copil."

02

Husă Exterioară din Bumbac 100%

Materialul moale și respirabil al husei contribuie la menținerea unei temperaturi optime, asigurând un mediu plăcut pentru bebeluș. Husa exterioară este ușor de întreținut și curățat, oferind o soluție practică pentru mamele active.

04

Comoditate pentru mamă

Cu perna MOOPY, confortul devine prioritatea numărul unu pentru tine în timpul alăptării, eliminând tensiunea și disconfortul, și permițându-ți să te bucuri în mod relaxat de fiecare moment special cu bebelușul tău.

bottom of page