top of page

LEagănul BETo®

Creat pentru legănarea bebelușilor. 

Îmbrățișează și alintă,

oferâd un spațiu sigur pentru distracție și confort.

Fiecare copil merită să fie legănat, dar

bebelușul tău merită un BETO. 

Relax.jpg

01

Ce este leagănul Beto®?

Leagănul Beto® este o alternativă pentru legănat bebelușii, care este proiectat în mod unic pentru a îmbrățișa corpul copilului și a crea un spațiu sigur pentru acesta, fiind în același timp un accesoriu estetic pentru casă.

Leagănul Beto® impune o prezență activă din partea părinților în clipele de legănare, să joace cu bebelușul, astfel încât să se conecteze cu micuțul treaz, dar în același timp este un mare ajutor  în adomrire copilului.

 

Atenție! Leagănul Beto® nu este un pătuț care se mișcă!

02

Pentru ce grupă de vârstă poate fi folosit leagănul Beto®?

Leagănul Beto® este creat astfel încât bebelușii să îl poată folosi chiar de la ziua nașterii până la aproximativ 3 ani și astfel să poată beneficia în mod continuu de efectele pozitive ale legănării.

03

Din ce este făcut leagănul Beto®?

Beto® este realizat din materiale 100% prietenoase pentru copilul și cu natura. Partea exterioară a leagănului, precum și învelișul saltelei și al pernuței, sunt realizate din bumbac organic 100%, care este non-toxic și sigur. Pentru cadru se folosește numai lemn de esență tare netratat chimic. Corzile puternice de susținere și de ajusatre a înălțimii sunt fabricate din polipropilenă (PP). Umplutura saltelei si a pernuței este din PES.

04

Care sunt dimensiunile leagănului Beto®?

Dimensiunile leagănului Beto® sunt: ​​70 cm x 45 cm x 80 cm.

Dimensiunile cutiei în care sunt ambalate legănele Beto pentru transport sunt: 15x15x75 cm

05

Beto® poate fi spălat?

Da, toate părțile textile ale leagănului pot fi spălate  mașina de spălat!

06

Siguranța bebelușului #1!

Siguranța bebelușului tău este cea mai importantă pentru noi. Folosiți leagănul  în mod corespunzător pentru a vă activa, a juca și a  în conecta în mod activ cu bebelușul dvs. treaz. Leagănul Beto® respectă EN71 - standardul european de siguranță al jucăriilor. Nu lăsați copilul nesupravegheat. Nu utilizați leagănul ca loc în care să doarmă copilul. Când bebelușul a adormit, scoateți-l din leagăn și puneți-l în pătuț sau în locul lui sigur pentru somn.

07

Poate fi reglată înălțimea leagănului Beto®?

Da! Echipamentul standard al leagănului Beto include frânghia de reglare a înălțimii, care este potrivită pentru înălțimea interioară normală (270-300 cm) a locuințelor. Cu aceasta, leagănul poate fi reglat la o înălțime în care părinților le este confortant să pună copilul în leagăn și să-l scoată de acolo. Spațiul încăpător între frânghiile de susținere este asigurat de bara transversală, care a devenit parte din echipamentul standard al leagănului Beto din 2024.

08

Poate fi reglat unghiul de înclinare al leagănului Beto®?

Da! Unghiul de înclinare al leagănului Beto poate fi reglat cu ușurință prin ajustarea lungimii frânghiilor de susținere.

Leagănul poate fi instalat oriunde în casă. Cu ajutorul cârligului de leagăn inclus în pachet, acesta poate fi instalat într-o placă de beton sau grindă de lemn.

Leagănul poate fi folosit chiar si in gradina, poate fi legat si de o ramura de copac destul de puternica.

Atenție! În niciun caz nu instalați leagănul într-un tavan fals sau tavan din gips-carton!

Așezați leagănul la 2 m distanță de orice structură.

09

Unde poate fi folosit leagănul Beto®?

Nice Chocolate P Zsombor_edited.jpg

Fiecare copil merită să fie legănat!

Cum funcționează?
Elegent green
bottom of page