top of page
Elegant Szilver 2024 jan 21 2.jpeg

...este una dintre 
cele mai bune
alternative
pentru legănare

Știi de ce este de îndrăgit leagănul BETO de către zeci de mii de mămici?

Pentru că utilizarea legănului în majoritatea cazurilor:

Legănatul calmează copilul!

Leagănul Beto® îmbrățișează copilul datorită designului unic și susține spatele bebelușului în toate punctele în funcție de forma corpului și a coloanei vertebrale.

 

Mișcarea ritmică a leagănului și forma leagănului le amintesc bebelușilor de timpul petrecut în uter, când erau mișcați într-un ritm continuu de peretele uterin. Acest ritm îi ajută pe bebeluși să se relaxeze.

Leagănul pentru bebeluși Beto® este o modalitate simplă și eficientă de a reduce anxietatea și stresul la bebeluși.

Leagan Beto Baba_edited.jpg
Relax.jpg

Leagănul ajută să adormi copilul

Intensitatea mișcării leagănului pentru bebeluși Beto® fixat la un singur punct poate fi ajustată imediat la  nevoile bebelușului.

 

Mișcarea blândă poate fi asemănătoare mișcării fetale, care oferă bebelușilor un sentiment familiar și sigur, care aproape întotdeauna îi calmează și adoarme.

 

Este accesoriul perfect pentru adormirea bebelușului! Copilul legănat își amintește de mișcarea, siguranța și calmul experimentat în burtă, astfel încât este mai ușor să adormi.

 

Copilul se poate odihni în leagăn de mai multe ori pe zi.

Atenție! Este foarte important să nu lăsați copilul în leagăn fără supraveghere!

Legănatul ajută la dezvoltarea bebelușului tău!

De asemenea, datorită suspensiei cu un singur punct, Beto poate fi deplasat în orice direcție - înainte și înapoi, dreapta și stânga sau în orice altă direcție, dar poate fi și rotit. Mișcarea verticală poate fi rezolvată cu ajutorul unui arc special realizat pentru leagănele Beto®.

Legănarea stimulează dezvoltarea motorie a bebelușilor. Legănarea îi ajută pe bebeluși să învețe să-și controleze greutatea și echilibrul.

Legănarea stimulează dezvoltarea senzoriala a bebelușilor. În timp ce se leagăn, bebelușul percepe mișcarea, imponderabilitata și își îmbunătățește percepția spațială.

Legănarea stimulează dezvoltarea cognitivă a bebelușilor. În timp ce legănați bebelușul el/ea va învață noi modele și relații.

Nice Chocolate P Zsombor_edited.jpg
942290_323145481147029_1044565354_n.jpg

Ameliorează simptomele

cauzate de colici!

În leagănul Beto®, copilul se simte în siguranță, simte mișcările de balansare, se culcă confortabil și astfel se calmează chiar și în ciuda apariției semnelor colicii.

 

Mișcarea de legănare poate ameliora colici sau alte simptome dureroase la bebeluși.

 

Legănarea blândă poate ajuta la reducerea tensiunii și a disconfortului.

Ajută să vă conectați!

În timpul legănării, părinții și copilul devin mai apropiați unul de celălalt, iar bebelușul simte dragostea și grija părinților. În timpul legănării, este recomandat să vorbiți cu bebelușul sau să cântați. Când părinții și bebelușul se pot bucura împreună de momentele de legănare, atunci leagănul este o activitate cu adevărat liniștitoare si relaxantă care ajută atât părinții cât si bebelușul să se relaxeze.

 

Această experiență comună are menirea de a întări legătura dintre copil și părinți și astfel bebelușul simte și apropierea activă și iubirea părinților.

În leagănul Beto®,  copilul poate experimenta siguranța și liniștirea, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea încrederii și a atașamentului emoțional și poate stimula dezvoltarea socială și emoțională a bebelușului.

Distractie totala.jpg

De ce se spune că leagănul Beto® este un accesoriu indispensabil al trusoul bebelușului?

 

Pentru că Beto dezvoltă, distrează și leagănă!

bottom of page