Unde să montăm acest leagăn fantastic?
top of page
Caută

Unde să montăm acest leagăn fantastic?

Actualizată în: 7 feb.



La prima vedere se zice că locul ideal pentru un leagăn este camera copilului unde el va petrece foarte mult timp jucând.



Din experiență știm că bebelușul se simte cel mai bine acolo unde se desfășoară activitățile de zi cu zi, vrea să fie împreună cu cei dragi, să fie în centrul atenției și vrea ca toată familia să se ocupe numai cu el.


Indiferent dacă familia locuiește într-un apartament de 2 camere (în marea majoritatea cazurilor la familii tinere) unde este o cameră destinată copiilor și una pentru părinți sau este un dormitor și un living, sau dacă stă în casă cu mai multe camere, bebelușul în timp cât este treaz va fii acolo unde este mămica lui. În bucătărie, în living, în sufragerie, la baie...


În multe cazuri, unde este o cameră destinată copilului aceasta în primele 18 - 24 luni este utilizată numai pentru adormirea celui mic și când se trezește este scos din pătuțul lui și este luat afară în living sau în sufragerie sau în bucătărie, unde familia petrece mai mult timp împreună.


Camera copilului va fi un loc de joacă numai după ce copilul va învăța să se joace și singur, sau începe să joacă cu cei mari dacă nu este primul venit în familie.


 


Locul ideal pentru Leagănul Beto este acel spațiu unde mama și familia petrece majoritatea timpului. Acesta poate să fie și livingul sau bucătăria sau camera copilului, depinde de temperamentul și stilul de viață a mămicii sau a tăticului, celui care stă mai mult timp cu cel mic.


Bebelușul și copilul mic când se trezește mănâncă și începe să facă cunoștință cu lumea înconjurătoare. În primele luni se obosește destul de repede dar nu întotdeauna se adoarme când devine obosit. Aici începe vremea când trebuie să fie legănat, trebuie să fie în brațele mămicii și trebuie să fie în mișcare.


În aceste cazuri este un mare ajutor Leagănul Beto. Dacă Leagănul Beto este montat în acel spațiu

unde este și mămica, acesta este foarte comod pentru fiecare dintre ele. Copilul legănat în Beto se liniștește mai repede și în majoritatea cazurilor se adoarme liniștit. Mămica poate să scoată bebelușul din leagăn, să pună în pătuțul lui și poate facă treburile planificate sau să se odihnească puțin.


Atunci când bebelușul crește un pic și adoarme în timpul legănării, poate să tragă un somn în Leagănul Beto. Mămica sau cine supraveghează copilul pune suportul de picioare pe leagăn, așează picioarele copilului pe leagăn și acesta poate să se odihnească în confort.

Deci Leagănul Beto poate fi montat oriunde în casă, în camera copilului, în living, în dormitor, în bucătărie, chiar și în grădină sau afară pe terasă în timp de vară, într-un loc sau în mai multe locuri, unde petrece mai mult timp familia împreună cu copilul și are suficient spațiu ca să poate să fie legănat.




 

Leagănul Beto este conceput astfel încât să aibă o mișcare liberă în spațiu. Se mișcă înainte, înapoi, la dreapta, la stânga și se poate roti. De aceea Leagănul Beto este dotat cu o singură frânghie de susținere cu lungime reglabilă, care este potrivit pentru locuințe cu înălțime standard (max. 300 cm). Leagănul Beto este livrat împreună cu un cârlig metalic cu diblu.


Acest cârlig de leagăn este suficient de rezistent să suporte solicitarea la care este supus, când un copil cu greutate maximă de 15 kg se leagănă în Leagănul BETO.



Deci în primul rând trebuie ales locul ideal unde va fi montat leagănul. Asiguraţi-vă că leagănul are un spaţiu liber în jur, astfel încât copilul să nu se lovească de niciun obiect (de exemplu: pereţi, uşi, dulapuri sau decoraţiuni) și montați cârligul din pachet conform instrucțiunilor din manualul de utilizare a produsului, în tavanul de beton sau în grinda de lemn unde este cazul.



Leagăn Beto  Nice Pink Plus montat în camera copilului
Leagăn Beto - Nice Pink Plus


Agățați Leagănul Beto asamblat conform instrucțiunilor pe cârlig și imediat veți putea beneficia de avantajele legănării.


În multe cazuri clienții au cerut mai multe cârlige care au fost montate în diferite locuri în casă. Unii au cerut ulterior gârlig în plus, deoarece cel din pachet a fost montat în camera copilului, dar și-au dat seama că ar fi mai bine dacă leagănul ar putea fi agățat și în alte locuri. Alții au cerut din prima încă una sau două cârlige, pentru că au văzut la prieteni că era mult mai comod când leagănul montat în living a fost mutat într-o altă cameră și astfel în timpul vizitei musafirilor copilul putea fi legănat și adormit în liniște.


Este recomandat să fie așezat sub Leagănul Beto un covor sau o saltea subțire. Nu montați leagănul niciodată deasupra unor suprafețe de beton, asfalt, lemn sau alte suprafețe dure!


Căderea pe suprafețe dure poate duce la rănirea capului sau la alte vătămări grave.

Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat în leagăn!




Instalați leagănul la o distanță suficientă de orice structură sau obstrucție, cum ar fi mobilierul, masa, scaunele, ușile, etc.


Singura restricție este ca Leagănul Beto să nu fie montat în tavan fals sau în tavan din plăci de rigips! Acestea NU REZISTĂ la greutatea copilului.



Vă dorim legănare plăcută!




39 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page